ILICA ŞEHİT NECMİ GÜRGEN ORTAOKULU

Vizyon: İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; Kurumumuzun var oluş sebebi olan Öğrencilerimizi; hayallerinin üstüne taşımak. “Bilgi Çağı´nın Gerektirdiği Bilgi, Beceri ve Teknolojinin Etkin Kullanımının Yanı sıra, Bu Bilgi, Beceri ve Teknolojiyi Yaratıp Üreten Bireyler Yetiştiren, Türkiye ve Çağdaş Ülkelerindeki Eşdeğer Kurumlarla Yarışacak Düzeye Erişmiş Kaliteli ve Seçkin Bir Kurum Olmaktadır.”

Misyon: Cumhuriyet ilkelerine bağlı,bilgiyi doğru yorumlayan; geleceğini planlayan ve yöneten, doğru düşünen ve etkili karar alan, sorumluluğunun bilincinde olan, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, birlikte çalışma becerisine sahip, yaşama saygılı, çevreyi ve doğayı koruyan, kendinin güçlü ve zayıf yönlerini tanıyan, insanları seven, uzlaşmacı, ülkesinin gelişmesinde rol oynayacak, kamu düzenine saygılı bireyler yetiştirmek; Tüm Öğrencilerin Eğitilebilir ve Öğretilebilir Birer Birey Olduklarını Düşünerek, Bilgili Becerikli, Ahlaki Açıdan Gelişmiş, Üreten, Toplumu İleriye Götürmede Öncü Olacak 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Yanıt Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin Varız…”

Başarılar:

Saatler: Dersler 09:00´da başlayıp 15:10´da bitmektedir.
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0266 496 50 10

WEB - https://isngo.meb.k12.tr

Adres - ILICA MAH. HÜRRİYET CAD. ILICA ŞEHIT NECMI GÜRGEN ORTAOKULU BLOK NO: 10 BALYA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Balya yerleşim merkezinin 25 km kuzeydoğusunda, Balıkesir-Merkez-Şamlı yerleşim merkezinin 12 km batısında yer almaktadır.

Ulaşım Balıkesir Köylü Garajı´ndan minibüsler hareket etmektedir.Ulaşımı kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Balıkesir´e 46 km.Balya İlçe Merkezine 25 km.